Sunday, November 30, 2008

Trendsetters

För inte alltför länge sen tyckte jag att det var jättetråkigt att vara ensam i bekantskapskretsen om att vara gravid. Ett halvår senare har vi fått veta - inom loppet av bara en månad - att inte mindre än tre par av våra kompisar väntar barn till våren/sommaren! Heja heja :) A konstaterade idag att vi nog är lite trendsetters på den fronten och jag vill tillägga för undrande läsare och framför allt min egen pappa, att en trendsetter inte på något sätt är besläktad med den irländska settern. Period.

I övrigt har det varit en gråmulen första advent-helg helt utan julstämning... Vi har fått upp lite ljusstakar och stjärnor, till och med en och annan tomte, men sen snön töade bort i veckan så finns det liksom inte så mycket kvar att bygga på. När vi dessutom tog ner gardinerna i vardagsrummet igår för att tvätta dom, men utan att sätta upp nya (eftersom dom inte är färdigsydda än...) så ser det väldigt ohemtrevligt ut... Ska nog ägna kvällen åt att göra klart dom där gardinerna... Och sen ska jag se om jag kan hitta nåt tips - troligen på familjeliv.se - på GOD alkoholfri glögg som jag kan dricka i jul. Har en flaska av Blossas lättglögg i skafferiet sen förra julen, men det är trots allt 2,2% i den och det känns onödigt. Framför allt som jag tycker väldigt mycket om glögg och gärna dricker mer än en kopp per vinter. Sen får folk hävda vad dom vill om huruvida det är farligt eller inte med den mängden alkohol, jag tänker inte ta några risker med min Lillstrumpa.

För övrigt vill jag tillägga att det nog är ungefär första gången jag går till frissan och inte ångrar efteråt att jag klippte mig. Det brukar inte spela nån roll om det handlar om en centimeter eller tre decimeter, jag ångrar mig alltid ändå. Men inte den här gången. Nu sitter jag här med hår till axlarna och trivs alldeles utmärkt med det!

Så där, nu har jag hunnit med 17 blogginlägg i November, nytt rekord. Men så har jag ju redan bekräftat det för några inlägg sedan, att jag inte har nåt liv heller. Så kan det va.

2 comments:

Meta said...

Nu håller jag inte med dig.
Du har ju liv, i aldra högsta grad,
dels har du livet innom dig i dubbel bemärkelse, sen har du även
förmåga att uttrycka dig klart o tydligt, det är inte dåligt. Hur många har det?

Farmor Marita. Hu, så gammalt det låter.

Meta said...
This comment has been removed by a blog administrator.