Saturday, November 22, 2008

Sladdbarn

Idag är det riktigt synd om mig. Inte nog med att jag är förkyld, sen i går kväll har jag haft så ont i ryggen att jag knappt kunnat gå. Och dessutom är jag fullständigt genomtrött i hela kroppen! Vet inte riktigt vad som är värst - tröttheten, snön, svidet i ögonen eller ontet i resten av kroppen... För snön är visserligen vacker, men jag gillar inte allt annat som kommer med paketet: halka, mörkt redan på eftermiddan, slask om ett par dar... Usch, känner att jag bara har en gnälldag idag.

Va ute o julshoppade med E igår, underbart :) Fick tag på en hel del som jag hade tänkt köpa och faktiskt ingenting som jag inte hade tänkt köpa! Sen finns det ju så klart en hel del kvar, men det tar vi en annan dag... Va dessutom väldigt trevligt att träffa E igen, alldeles för länge sen (som vanligt!). Hade god lust att leka med henne idag också när erbjudandet kom, men kroppen sa stopp :( E, om du har tid nån dag/kväll i veckan så hör av dig igen! :)

A har åkt iväg till Fyrishov med en kompis och hans familj. Ensam hemma, brukar va lättare att få saker och ting gjorda då, undrar om det funkar idag också?

Och en annan tanke som jag slogs av i morse: Om en syskonskara får ett sista syskon "på efterkälken", typ 7 år efter näst sista, så blir ju det ett sladdbarn. Men vad händer om man redan har ett barn som är typ 7 när nästa syskon kommer, och sen kanske det kommer ett par till inom ett par år. Då blir det ju liksom som en bakvänd sladd, men vad kallas det?!

På måndag hoppas jag på att träffa Mä, så jag kan fråga vad gröna spikes kostar att fixa på hennes salong. Tills dess: Halka lagom!

1 comment:

Erika said...

Ha,ha,,,vad gött du skriver.... Tyckte själv att det var alldeles för länge sen vi hängde. Mer av den varan...
Kraaaam!