Friday, December 30, 2016

Surprised

Så här mitt emellan jul o födelsedag förväntar jag mig inte direkt några presenter, så döm om min förvåning när det damp ner ett presentkort på 500 kr i brevlådan idag, utan avsändare! Tror jag har lyckats lista ut vilka som ligger bakom, men har inte fått det bekräftat än. Ett gäng kollegor utlovade dock avslutningspresent på posten i förra veckan...

Fick en ny bok i present av en kollega igår, Två systrar av Åsne Seierstad. Mycket bra so far, rekommenderas varmt! Lånar gärna ut mitt ex när jag läst ut den.

Nån träning blev det inte igår, gjorde min medborgerliga plikt på Blodcentralen istället. Fick en termosmugg i present, vilket passade mig alldeles utmärkt eftersom mina porslinsmuggar inte kommer hålla värmen när jag cyklar till tåget framöver. Nu kan jag dricka varmt kaffe på tåget utan att det kostar mig en förmögenhet varje dag. Fick även en ledlampa att sätta på valfri plats, t.ex. runt armen eller bak på cykeln där jag inte har nåt lyse. Win-win, Blodcentralen fick blod de behöver bättre än jag o jag slapp köpa saker jag ändå planerat att införskaffa!

Passade på att köra årets sista Bodypump idag istället. Tungt! När jag kom hem hade familjen redan ätit, vilket ställde till det för mig iom att ingen kunde skicka mig maten från andra sidan bordet o jag knappt orkade lyfta armarna själv. Men nu är jag mätt o belåten o redo för helgen!

No comments: