Tuesday, March 01, 2016

Puls

Jag vet inte om det är för att jag har kommit igång med löpningen igen efter ett litet vinteruppehåll på ett par månader, eller om det är något annat, men sett över en månad så har iaf min vilopuls gått ner med mellan 5-7 slag per minut. Bara sådär. Låg lite högt från början, mer normalt nu.

Middagen i fredags var (som alltid) väldigt trevlig. Bjöd på cava o lite enkla snacks här hemma innan maten, det verkade uppskattas av alla. Restaurangen luktade inte jättegott, typ som en fiskaffär, men den rimmade laxen med dillstuvad potatis gick inte av för hackor. Och inte sällskapet heller < 3

Och vädret i lördags sen! Fantastisk dag, vi tog en promenad till 4H med barnen för att hälsa lite på djuren. Sen passade jag på att gå förbi Gränby centrum o handla lite också, blev mest grejer till barnen... I söndags sprang jag en kortis (som trots samma lika tempo kändes minst lika jobbig som det dubbelt så långa passet i tisdags) och därefter trotsade vi finvädret genom att stänga in oss på bio med Den gode dinosaurien. Den gick hem hos båda barnen, även om S tyckte den var lite läskig bitvis.

Nu tisdag, A är på hockey i Sthlm och barnen har somnat. Jag tänkte börja kolla Making a murderer på Netflix, men blev så trött helt plötsligt... Tror jag går o lägger mig istället.

No comments: