Thursday, February 25, 2016

Queso

På inköpslistan idag: Västerbotten, Philadelphia, manchego, parmesan. Och ost. Japp, alla de fem posterna fanns med.

Sitter och funderar på både det ena och det andra såhär på kvällskvisten. Lönestatistik till exempel. Nagellack. Och fisksoppa. Man kan ju verkligen fråga sig hur de tre samverkar med varandra, men sanningen är den att det gör de inte alls. Jag bara låter tankarna löpa fritt. Kollar The Notebook på tv också och påminns om hur fruktansvärt rädd jag är för att bli dement. Må jag hellre dö i förtid!

Loven på jobbet ställer ofta vardagen på ända. Imorgon är det matlagningsdag och jag har lovat att göra pancakes till frulle och palt till eftermiddagen. Dessemellan ska jag hinna klämma in ett familjemöte och helst hinna hem innan mina kvällsgäster kommer på snabbvisit innan middagen. Helgplanerna inkluderar därefter mamma-middag, på stans bästa (enda?) fiskrestaurang. Kanske lite träning också. Definitivt familjetid - jag tänker mig en filmkväll på lördag och kanske en utflykt av något slag på söndag.

Har lite svårt att komma i säng på kvällarna, jag tror det är det där magiska första vårljuset som ställer till det i kroppen. Lika svårt som jag har att komma i säng har jag ju sen att komma upp nästa morgon. Och just imorgon måste jag verkligen tvätta håret innan jobbet, så mycket för att jag skulle hinna få lite sovmorgon när A lämnar båda barnen :/ Nåväl, klockan ringer om 7 timmar, så dags att borsta tänderna!

1 comment:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Du är älskad, du behöver inte vara rädd för något.

Kärleken är grunden för allting och Gud din fader älskar dig.
Du är ju kristen, tro på Jesus Kristus, han har redan gjort
allt för dig, det är en evig sanning, ta emot och tacka.

Svärmor.