Wednesday, February 03, 2016

Vabruari 2016

Den här vab-dagen blev inte alls lika effektiv som den förra. Ägnade förmiddagen åt att ligga på soffan o halvslumra medan sjuklingen tittade på tv. "Jag har feber! Jag har massor med siffror i örat - och då får jag vara hemma!" konstaterade han på morgonkvisten. Runt 38 både morgon och kväll, hängig och seg utöver det vanliga så det blir hemmadag imorgon också. Sen är jag ju ändå ledig på fredag, så den veckan försvann fortare än kvickt och jag fick ingenting gjort. .Har inte ens satt min fot på kontoret sen i fredags. 

Jag hade ont i kroppen och tyckte synd om mig själv till och från hela dagen, men intalade mig att jag inte under några som helst omständigheter ska bli sjuk. Orkade bara inte riktigt. Tvättade bara en maskin idag, men det räckte å andra sidan för nu är alla tvättkorgar tillfälligt tomma. Byggde tågbana på vardagsrumsgolvet istället, det var en mer lagom ambitionsnivå. Fick inte ens ihop ett tilltänkt 30-minuters corepass (att jag prioriterar bort träningen är väl iofs inget mått på nånting, det händer ju titt som tätt).

Jag tycker inte jag brukar se så jättestor skillnad på Instagram-bilderna när jag har lagt på nåt filter. Men när man (dvs jag) sen ser originalbilden så blir jag alltid lika förvånad över hur blek och trist den ser ut. Så här såg iaf mitt liv ut efter lunch idag. 



På bokfronten har jag börjat om med en gammal favorit som jag inte läst på 15 år eller så; Anna Karenina. Bra bok, men intensivt språk med många detaljer (som så många andra samtida ryska författare) och sjuttielva smeknamn på alla karaktärer. Som om det inte är svårt nog att hålla isär vem som är vem av 25 personer så ska de ha ett hundratal namn tillsammans. Jag ser fram emot ett antal intensiva timmar med dem alla!

No comments: