Saturday, June 28, 2014

Dagens icke-rekommendation

Det är synd när servicen på en restaurang får en att inte vilja gå dit igen. Var på Jensens i Kista ikväll, med ma o pa, A o barnen. Jag bokade bord för ett par veckor sen och valde den restaurangen med anledning av lekrummet till barnen. När vi kom dit fanns ingen uppgift om att vi bokat, men det fanns bord ändå så det löste sig. När vi väl satt oss tog det hundra år innan någon kom och tog vår beställning, sen tog det ungefär hundra år till innan vi fick in maten och ytterligare hundra år innan vi fick beställa efterrätten - och tusen år innan den kom (alla vill faktiskt inte ha mjukglassbuffé). Som att inte detta var nog blev det fel på notan och gnäll när detta påpekades. Helt ärligt, jag tycker maten är helt okej och priserna är lagom - men jag tror inte jag kommer välja Jensen igen. Det var fjärde gången jag var på någon av deras restauranger, två ggr har jag fått hyfsad service och två ggr har den varit rent dålig. Tack men nej tack, inte igen.

Förutom det fick jag en trevlig överraskning på vägen hem, när jag kom på att det var lördag och inte söndag. Således en "ledig" dag till innan sista arbetsveckan. Imorgon står dock förrådsrensning på agendan, så jag vet inte hur ledig jag kommer känna mig. Barnen är bortresta och lugnet känns nästan overkligt. Ska skära upp lite vattenmelon och se nåt avsnitt av 24, om jag kan få A att slita sig från den där himla fotbollen... Trevlig kväll och helg och semester och allt vad ni vill ha!

2 comments:

Anonymous said...

tråkigt med dålig service igen på Jensens...sist var det ju också kaos:/ Jo

AnnieeG said...

Har käkat på den i Kista två gånger, första gången urusel service, andra gången extremt långsam (men trevlig ;-) nej, kommer inte gå dit igen. Den på Vasagatan brukar vara bra dock. Maten är ju ofta god tycker jag.