Monday, February 11, 2013

Springsällskap

Åh vad mycket roligare det är att springa med sällskap och åh vad mycket tyngre det är ute än på bandet! Särskilt i oplogad nysnö... Snittade 7 min/km på dagens 6-kilometersrunda (inkl. ca 5 minuters uppvärmning). Inte direkt en tid att vara nöjd med, men som sagt - oplogad nysnö är väl kanske inte det mest lättsprungna underlaget heller. Nån som vet när det tänker bli vår? Känns sådär att ge sig på Premiärmilen i det här väglaget, isf väntar jag hellre med säsongspremiären till Milspåret i maj. Men jag behöver ett lopp snart... Det var hur som perfekt att ha nån som sporrade mig lite extra ffa på slutet, annars hade jag nog gett upp tidigare och gått sista biten hem. Tack för idag, duvetvemduär :)

Gjorde potatis- och purjolökssoppa till middag. Gott, men inte så mättande. Och nu hittar jag ingen frukt hemma :( Har inte hunnit veckohandla än (och imorrn blir det visst inte heller av, kommer nog sluta med att vi inte har nån mat mot slutet av veckan). Hur eller hur, frågan är vad jag ska äta nu? Har ingen frukt och är inte godissugen... Men ett litet hål i magen har jag. Skulle ju helst undvika det där kritvita rostbrödet så länge det bara går, men frågan är ju om nachochips är nå bättre... Knäckebröd o vatten kanske?

Imorrn blir det middag med Ah och sen Art on Ice, åh vad roligt det ska bli! Nu ska jag beställa biljetter till nästa upplaga av Disney on Ice, innan min rabattkod slutar gälla. Over and out.

No comments: