Sunday, January 25, 2009

Morgonstund har guld i mund

För exakt fyra månader sen fick jag min havandeskapspenning beviljad. Sen den dagen har jag inte gått upp en minut tidigare än nödvändigt en enda dag. Förrän idag. Efter två nätter i princip utan sömn så sov jag hela fem timmar i sträck i natt, vaknade klockan 6 i morse och kände mig oförskämt pigg, men tänkte att det var för tidigt att gå upp då, så jag försökte somna om. Det gick inte alls. Så strax före 7 gick jag upp och nu sitter jag här, 20 över 7, och äter frukost. Det har jag inte gjort så här tidigt sen i september. Fortfarande alldeles väldigt mörkt ute, men vad gör väl det när det finns lampor. Ganska mysigt att va ensam uppe innan A har vaknat också.

Planen för dagen är att packa BB-väskan, så att den är klar när det väl händer nåt, även om jag tror att man klarar sig utan det mesta (skulle väl va journalen som är "livsviktig" då, möjligen leg också...) Sen har jag tänkt ta mig ut en sväng också, hoppas det går bättre än dom senaste dagarnas försök... Eller iaf gårdagens, i fredags va vi ju faktiskt ute och gick ett par timmar. Nog för att jag höll på att svimma efter ca en, men som tur va så fanns det både en bänk och en affär som sålde socker (läs: festis) där, så jag slapp den biten. Hade vart drygt, hade ju inte direkt vart lätt för stackars A att släpa hem mig genom snön! :) Men tills dess att det ljusnar ute åtminstone, så ska jag bara sitta här. Packa väskan är ju ingen idé att börja med heller, eftersom hälften av grejerna är i sovrummet och där sover A fortfarande, som en riktig sjusovare ;) *Look who's talking!* Lägger lite patiens så länge. Over and out!

PS: JG, detta är dagens inlägg, även om det inte är 24 timmar sen senast och även om det förmodligen dröjer till imorrn innan det kommer nåt mer ;)

No comments: