Sunday, January 04, 2009

Graviditetskomplikationer

Min mamma påstår att hon kände sig höggravid när hon inte nådde ner att knyta skorna längre. Det är länge sen jag kunde knyta skorna, men vad hjälper väl det... Idag känner jag mig dock rätt bunden, får se om det blir sängen eller soffan som blir min tillflykt idag (mest beroende på om jag tar mig till soffan... Sitter just nu med datorn i sängen). Vi va o bowlade igår, vilket va trevligt men inte helt enkelt med ett extraklot på magen. På vägen hem hade jag typ träningsvärk i nedre delen av magen, så pass att det gjorde ont bara att byta mellan gas o broms när jag körde! Hade svårt att gå också, så det blev soffan med en pizza resten av kvällen. Strax efter 11 så kunde jag knappt gå alls längre, då hade jag riktigt ont i bäckenet. Slogs ett tag av tanken Foglossning, men jag såg aldrig det logiska i att det skulle kunna gå från 0 till 100 på en eftermiddag och slå ut en så totalt, så jag tror det var nåt annat. Men det kändes ungefär som att ett av bowlingkloten hade följt med mig hem, i magen, och nu ville ut via bäckenet. Ett tag kunde jag öht inte gå själv, men det blev bättre efter en varm dusch. Idag är jag bara lagom stel, tar mig runt själv men helst inte alls, typ.

Igår skruvade vi ihop spjälsängen, vilket gör hela situationen ännu mer absurd - det blir så påtagligt att det ska komma nån mer och bo här! Och det slår mig med jämna mellanrum att det inte bara är nån söt liten bebis vi ska ta hand om i nåt år, som alla mina tidigare bebiserfarenheter, utan vi ska ha den för resten av livet. DET om nåt är absurt!

Nu ska jag gå o äta en bagel med cream cheese och dricka en kopp te till det. Om jag tar mig ut till köket, annars får väl A fixa och komma hit med åt mig... :/

1 comment:

littlestaar said...

från en blivande mamma till den ännu mer blivande mamman:vilken säng har ni köpt?Vi tittar också på Ikea(kommer ihåg du sa där men inte vilken), tror det är bra(det är där ni kommer in i bilden att bedöma det hela...)& vet att det är billigt! :-) Ha dé!