Saturday, April 09, 2016

What's on my mind en lördag i april

Känslomässigt stormig dag krävde en lång kvällspromenad igår. Passade på att ventilera tankarna o känslorna med en kollega per telefon under tiden, så när jag kom hem efter 1½ timme var det lite mer ordning i huvudet igen. Fortfarande inte nöjd med hur dagen utvecklades, men idag känns det mer överkomligt.

Planen för den här dagen var att försöka pressa tiden lite på milen, men efter en promenad till Gränby C på förmiddagen för att köpa nya sneakers och gummistövlar till barnen så blev det 30-årskalas på eftermiddagen och sen kom regnet. Så just nu är jag inte jättesugen på att ge mig ut. Eventuellt till kvällen, eller så avvaktar jag helt enkelt. Sjukt trött också, sover inte alls bra. Tycker jag ligger i sängen rätt lagom många timmar, men vaknar alltid helt utmattad, oavsett om jag kliver upp halv 7 eller 10.

Veckan som kommer är fullspäckad av utbildningsdagar, är i Västerås måndag-tisdag och igår fick jag veta att jag på torsdag ska gå en endagskonferens gällande lite omorganisation inom myndigheten. (Mest på detaljnivå för min egen del). Onsdag eftermiddag är vikt för APT och fredag är jag ledig, vilket ger totalt en förmiddag om fyra timmar för administrativt kontorsarbete under veckan. Har en känsla av att det blir en lite senare kväll på jobbet på onsdag... Skulle vilja messa Psykologen i detta nu och be henne förbereda mötet som börjar 8.00 på onsdag, eftersom jag inte är där innan dess, men försöker släppa det över helgen åtminstone. Om inte annat så för att ge Psykologen ledigt :)

Hörrni, det här blev väl inte världens roligaste blogg, jag föreslår att ni läser något annat istället nu.

No comments: