Sunday, April 10, 2016

Anmäld

Klockan närmar sig 22 med stormsteg och här sitter jag. Har inte för avsikt att stänga ner om två minuter, utan när jag har skrivit klart. Det blev en intensiv dag med löpning, playdate hos E's klasskompis samt middag och semesterplanering hos f.d. grannarna. Just nu lutar det åt några dagar på Legoland. A är lite kluven till kostnaden, men jag tror ändå jag har bestämt oss. Vi har pratat om att åka dit och det blir ju inte billigare för att vi väntar, så jag tror det är det vi kommer göra första veckan i augusti. Tjoho!

Löpning ja. Tänkte krossa den där milen idag, men latheten vann, så det blev bara 6.5. Jag hade absolut kunnat springa drygt tre till, men jag råkade springa förbi i närheten av hemma när jag kom till 6 och då gav jag upp mentalt. Nöjd ändå, sprang i ca 5.30-tempo när jag sprang, hämtade andan ett par gånger och snittade därför 5.46. Rätt säker på att jag hade kunnat hålla samma tempo resten av distansen också, om jag hade sprungit klart.

Har anmält mig till Halvmaran nu också!


Redan nervös fast det är fem månader kvar. Jag vet ju att jag har klarat det förut, men den här gången vill jag inte nöja mig med att ta mig runt som jag gjorde för två år sen. Har inte formulerat ett rimligt tidsmål än, men det kommer.

Nåväl, ska upp o köra till Västerås tidigt imorgon, så nu ska jag leta reda på en tandborste och sen ställa klockan på väckning. Sov gott allihop!

2 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

JAG SKULLE KANSKE KUNNA FÖLJA MED ER TILL LEGOLAND, DET VORE KUL!

Jess said...

Nej tack.