Thursday, April 07, 2016

Vänner från förr

Efter ett djupt eftermiddagssamtal med en av mina bästaste vänner, så är huvudet i en enda röra. Så mycket som går igenom hjärnan, så mycket som inte make sense och så mycket som känns. Rätt eller fel, lätt eller svårt, allt eller inget.

Kom hem och hittade ett handskrivet brev i brevlådan, vilken lisa för själen! Särskilt en gråregnig dag som denna. Därefter skrev jag världens längsta mail (till en annan vän) och började formulera ett handskrivet svar i huvudet.

Hade gärna velat springa, men o r k a r verkligen inte ge mig ut i snålblåsten ikväll. Intalar mig själv att jag behöver en till vilodag, efter långpass i söndags och terrängintervaller i tisdags. Kände iaf i tisdags att jag egentligen hade behövt en till dag mellan passen, men det är ju svårt att påverka när det kommer till gruppträning som bara sker en gång i veckan. "Gåvilan" mellan intervallerna var en 80 meter lång uppförsbacke i ena änden och en lite lättare nerförsbacke i andra. Uppförsbacken var därtill rejält brant, inte riktigt 90 graders lutning, men närapå. Not kidding. Mer vila att springa intervallerna än att ta sig uppför den.

Har rotat fram passet, införskaffat nya skor och börjar känna mig redo för Prag! Åker på torsdag om två veckor.


Ska bli så skönt att komma iväg en sväng, 

Började kolla femmans nya serie, The Catch, igår. Ganska bra om jag får säga det själv, kan absolut tänka mig att kolla fler avsnitt. Men just ikväll tror jag det är dags för en till kopp te och lite mer Arvet efter dig.

Imorgon är det jobbfredag, en av få den här våren. Nästa är 20 maj... 

1 comment:

Anonymous said...

Sjukt snygga skor. .. och den 20:e maj är det ju förkortad dag dessutom �� jihoo..JoA