Tuesday, April 19, 2016

Det här med president

Som sociologiskt experiment betraktat tycker jag ändå det skulle vara intressant att se Donald Trump som vinnare i det amerikanska presidentvalet. (Jag kan inte nog betona att detta inte på något sätt betyder att jag hoppas att han vinner!) Vad skulle hända med ett land vars president inte ens kan skilja på 9/11 och 7-Eleven? Som bygger sin politik på tyckanden och personliga åsikter istället för forskning och evidens. Och som dessutom är helt morotsfärgad av brun utan sol-produkter. (Okej, det där sista var ett påhopp som inte har någonting alls med hans politiska kompetens att göra). Till och med påven framstår som mer uppdaterad och verklighetsförankrad i jämförelse.

Huruvida jag som barn ville träffa min farmor eller inte har ingenting med våra semesterplaner 2016 att göra, ämnet är därmed uttömt och diskussionen avslutad.

Lite ont i ryggen idag, tror jag tog lite för mycket vikt på ett par övningar igår på träningen. Men jag känner mig inte skadad och hoppas att löpningen går bra ikväll. Benen känns starka, men resten av mig är rätt trött.

Snart blir det långhelg! Flyget går 0700 på torsdag morgon, hej och hå… Vågar knappt gå o lägga mig innan av rädsla att försova mig. Siktar på att shoppa smink och schampo, men i övrigt bara hinna njuta av stan och ledigheten.

No comments: