Friday, October 09, 2015

Vardagslyx

Den senaste tiden har jag kommit på mig själv flera gånger med att fundera över när 30 minuter gick från "Normal dusch" till "Lång lyxdusch med extra allt". Det kan ha varit runt januari 2009, det är dock inte säkerställt. Men både hårinpackning och ansiktsmask har jag hunnit med idag, skön avslutning på dagen!

Laddar för helg, ser verkligen fram emot att inte behöva stressa iväg nånstans imorgon bitti. En lugn kopp kaffe och sen behöver vi inte åka till IKEA förrän vid 10. Har lovat barnen brunch och höstskor. Sen bär det av till mamma o pappa för en sleepover, så vi slipper åka så tidigt till Hässelby på söndag. Tävlingsnerverna börjar infinna sig, som alltid ett par dagar innan ett lopp.

I helgen ska jag fylla i lånehandlingar och fundera över hel- eller halvkombi. Måste nog ta mig till bilhandlaren för att jämföra storlek och överväga behov innan vi bestämmer oss. Klart är ju att barnvagnen iaf inte behöver få plats längre. Har nog aldrig ägnat så mycket tid åt vare sig Teknikens värld eller Euro NCAP-tester som senaste två veckorna.

Nu ska jag hänga lite tvätt, sen får vi se om jag orkar se klart filmen på tv, eller om jag går o lägger mig istället. Återkommer med en race report efter loppet.

Trevlig helg alles!

No comments: