Monday, October 26, 2015

Tanka sol

När man har en lynchmobb utanför köksfönstret som står och skriker okvädningsord så är det inte helt omöjligt att iaf jag skulle rusa ut och i min argaste ton ryta ifrån; "Vilka är SiS värdeord? Berätta, vilka är de? Tycker du att det här är Respekt? Visar du Omtanke just nu?" och sen jaga iväg nämnda mobb med ett kvastskaft. I alla fall är det så det går till i mina drömmar, håhå jaja...


Inledde semestern i bästa möjliga höstanda. Har en väldigt negativ bild av höstlov som nånting grått och slaskigt, men den här dagen överträffade alla förväntningar. Fortsätter det så här så kanske jag till o med överlever november i år? Hängde i lekparken med kidsen, sen åkte vi och tittade på tapeter till vardagsrummet. Nästa vecka smäller det! 


När vi kom hem passade jag på att utnyttja det sista dagsljuset till att springa 7.5 km. Barnen avslutade sin kväll med att klä ut sig en stund. Imorgon blir det playdate för E och veckohandling för min egen del. Semester känns helt rätt den här veckan!


Sa jag förresten att den där grannlägenheten inte verkade bli såld? Hemnet annonserade aldrig att någon budgivning pågick och den finns inte med bland de senast sålda objekten.

No comments: