Friday, October 30, 2015

Bröllopsklockor

Det verkar som att länken till Folke föll bort igår. Nu är inlägget uppdaterat och här kommer Folke igen för den som inte orkar scrolla.

Ibland får jag som svårt att tro på att folk faktiskt vill umgås med mig, av nån anledning. Så när jag 04.56 i morse fick sms från en gammal bekant som jag knappt sett på flera år, som frågade om jag o barnen ville hänga med till öppna förskolan, så blev jag jätteglad. Eftersom ML hörde av sig igår och frågade om jag ville hjälpa henne att titta på brudklänningar just idag så blev det lite pusslande, men jag hann med allt. ML som jag för övrigt hade tänkt hela veckan att jag skulle höra av mig till för o se om hon möjligtvis skulle befinna sig i föräldrahemmet den här helgen eftersom jag tänkte mig en tur till Täby C. Hon hann före, men nu hinner vi å andra sidan ses både fredag och söndag :D Klänningarna var ju såklart jättefina, men vilken djungel det är! Särskilt när man har en klar tanke om hur man vill ha det och den klänningen sen inte finns i butikerna. Glad att jag är klar med det där! Att hitta en klänning till någon annan bröllop än sitt eget kan ju också vara nog så svårt, men jag har alltid ett par favoriter att falla tillbaka på i min egen garderob. Ser fram emot en helg i Järvsö i juli iaf :)

Myslunch med ML och kidsen på därmedpasta, innan jag hämtade en tv hos en gammal klasskompis och åkte hem. Väl hemma kändes det som att hjärnan sprungit ett riktigt jobbigt långpass idag och vägrade ta ett steg till, så jag lämnade barnen med A och drog mig undan. Det tog säkert en timme innan jag orkade höra någon prata med mig igen. Och just nu känner jag igen att skallen går på högvarv men inte riktigt orkar. Ska försöka sova en skvätt istället. Imorgon ska jag riva tapeter, det kan gå hur som helst känner jag just nu!

No comments: