Friday, August 07, 2015

Kvällspressens löpsedlar börjar likna min semesterlektyr på riktigt

Efter tre timmar med Sandmannen igår skulle det kunna vara så att jag sov med lampan tänd i natt, just sayin'... Det kanske inte hade hänt om A hade varit hemma istället för på jobbet, men nu var han inte det.


Efter en heldag i solen med picnic och lek i Stadsparken så var kroppen inte så sugen på intervaller ikväll. Eftersom jag dessutom var ensam med barnen (och helst vill undvika att bli mördad) så var det inte läge att springa några distanser ute heller, varför jag plockade med mig barnen till gymmet och tog en PW på bandet istället. Lutade upp lite mer än vanligt och knatade 4 km i ett tempo av 8 min/km. Inte mycket till julgransprydnad, men det ömmar bra i både baken och låren nu. Efter de 4 sprang jag 2 i varierande tempo, snittade 5.30.

(Det där med att bli mördad är ingenting jag oroar mig för till vardags, men det är ändå en av anledningarna till att jag springer mycket i tätbebyggda områden istället för motionsspår).

Efter det smakade både tacos och ett glas vin riktigt bra. Det brukar de iofs göra ändå, men när man kan njuta med gott samvete dessutom... Avnjutit vinet med varannan vattenmelon och en chatt med NZ. Nu ska jag fortsätta läsa Sandmannen. Räknar med att bli klar med den innan helgen är slut, om allt går som det borde.




Och medan Beyoncé köper skor för mer än vad vår lägenhet kostade så nöjde jag mig med de här daarlingarna för ett par hundra på rean. Mycket sköna, även utan diamanter för 2.6 miljoner!


No comments: