Thursday, August 20, 2015

.

I morse var det slut på inskolningen och dags att lämna E själv. Hon var nervös när vi gick iväg på morgonen, men sa när jag hämtade henne att det hade gått över när hon kom in i skolan. Lilla hjärtat, så liten och så stor och så duktig och så nervös och så underbar < 3 Vi firade att det gått bra med att köpa glass på vägen hem.

Medan hon var i skolan passade jag på att träffa min PT. Holy cow, jag trodde jag skulle dö idag igen! Låren kändes som gummi när jag cyklade hem och jag trodde inte jag skulle ta mig uppför trapporna hemma sen. Åt en andra frukost med köttbullesmörgås och kaffe, sen satt jag och stirrade framför mig, läste Aftonbladet, Facebookade och orkade liksom inte resa mig för att duscha förrän efter nästan två timmar. Efter dusch o lunch hade jag tänkt gå ut och njuta av solen lite grann, men kroppen ville inte röra sig så jag somnade en halvtimme istället. Kände mig fortfarande helt förstörd när jag vaknade, men klarade iaf av att hämta E medan A hämtade S. Barnen var trötta när vi kom hem, ingen ville vara ute... Så de tittar på varsin film på tv/datorn, medan jag bloggar och A sitter med paddan... Umgås? Vad är det?

Nu börjar det dra ihop sig till att laga middag. Eftersom vi är bortbjudna imorgon så kör vi torsdagsmys med tacos ikväll. Jag börjar rent generellt känna att vi äter samma saker hela tiden, så om någon sitter på ett trevligt recept (som helst utesluter såväl korv som fisk) så går det bra att dela med sig! 


No comments: