Wednesday, July 22, 2015

Operation Klädkammare




Det börjar arta sig i mitt lilla krypin! Jag ska komplettera med lådor och hyllor framöver, men nu är åtminstone alla grundmoduler ihopskruvade. Och en hel del kläder inhängt, även om det inte syns på bilderna. Tanken är att de två direkt till höger innanför dörren ska få spegelskjutdörrar, men det blir ett senare projekt. Inser att jag borde passat på att lägga om golvet innan jag satte igång, men det ingick inte i budgeten, så det får också bli ett senare projekt.

Dagens tjänsteresa gick till Furuvik. Sämre kan man ha det på betald arbetstid, även om jag tycker det var i dyraste laget jämfört med vad man får för pengarna där mot andra ställen. Räknade på vad det skulle kosta för vår familj att åka dit och kom fram till att en dag på Grönan och en dag på Skansen skulle kännas mer givande för en inte alltför mycket större summa. Nåväl, jag hade en bra dag och var alldeles för slut för att ge mig ut och springa när jag kom hem, så nu har jag att göra i helgen.

Imorgon hämtar vi hem barnen från mamma o pappa. Som jag har längtat!! Varannanveckas-förälder är verkligen inte min grej. Det vankas grill och 31-årskalas för lillebror som fyller just imorgon. Borde kanske fixat en present, men vad köper man till någon som har allt och ekonomiska förutsättningar att skaffa allt han möjligen inte redan har?

Sen är det äntligen semester!!

1 comment:

Anonymous said...

Det där är ju varje kvinnas dröm att ha en sådan där gardrob☺/Jo