Wednesday, June 03, 2015

Planering och o-planering

Det blev många rätt i planeringen den här veckan, men inte alla; A skulle ha bilen två dagar och jag skulle cykla en och ta bussen en av dem. Vi hade måndag, tisdag, onsdag att spela på och jag valde att ta bussen måndag - bra, för det ösregnade på morgonen. På eftermiddan hämtade familjen mig efter dagis och vi kunde åka förbi Maxi tillsammans. På tisdagen cyklade jag och valde således att ta bilen idag - bra, för det var totalstopp på vägen hem igår. Den indiska presidentkortegen passerade förbi IKEA samtidigt som jag och det ringlade kilometerlånga köer åt alla håll in mot den rondellen. Vilken rondell de krockade i hängde jag dock inte riktigt med på, men det spelar ju egentligen ingen roll.

Idag hade jag planerat lite löpning. Det blev inte så, eftersom det började blixtra och åska när jag skulle ut. Jag har inget emot lite regn, men blixtar har jag respekt för. När ovädret väl hade dragit förbi var klockan för mycket för att hinna springa ikväll :( I helgen jobbar A, så då blir det med största sannolikhet mer gym än utomhusträning. Sprang igår med en av ungdomarna, kort och inte så snabbt (som vanligt), jobbigt men inspirerande - just för att det var så jobbigt och jag vet att det behöver inte vara så jobbigt. Dessutom har jag ju ett par supersnygga nya tights som jag inte ens har hunnit testa än! Knallrosa är de. Så knallrosa att jag var tvungen att köpa en ny top till för att inte se ut som en clown. Neongrönt och knallrosa gör sig t.ex. sällan bra ihop.

Det slog mig just, apropå planering, att den enda planeringen för helgen är just att A jobbar - i övrigt har jag niente på agendan. Så himla skönt! Jag lever ett väldigt intensivt liv, så ibland längtar jag efter en helg utan nånting mer än att ta dagen som den kommer. Jag behöver iofs ner i tvättstugan och köra lite kuddar och gosedjur, men det ska bli bra väder sägs det (peppar, peppar!) så då kan man ju ändå hänga ute på gården mellan maskinerna.

Somnade vid halv 10 igår kväll och sov till 7 i morse, så himla lyxigt! Natten som ligger framför blir inte lika lyxig, eftersom klockan redan är alldeles för mycket och jag dessutom ska upp mycket tidigare imorgon. Men sen är det fredag och långhelg igen, eftersom jag är ledig måndag. Det känns som att jag typ alltid avslutar mina inlägg med att jag ska lägga mig eller att jag ska duscha, det är så enformigt så idag avslutar jag inte...

No comments: