Monday, June 08, 2015

Constant battle


Jo, lite så här skulle man kunna beskriva mitt liv de senaste 6½ åren. Just ikväll valde jag att stanna uppe, äta lite fruktsallad och kolla lite True Detective (missa inte andra säsongen på HBO efter midsommar!) och bara slösurfa lite. Har ont i huvudet och är egentligen trött, men efter en intensiv tredagarshelg med hysteriska gofisar så är jag helt slut som människa och behöver få vara ifred en liten stund.

Dagen blev hur som helst mysig, ut på tur i skogen med MaGi och 5 ungar. Sen blev det varmkorvsmiddag på IKEA och en liten familjeutflykt till Maxi. S har blandat ihop Maxi och Max, och blir lika besviken varje gång vi kommer fram till Ica. "Det här är inte Ica Maxi" säger han, medan varje valfri hamburgerkedja vi åker förbi faktiskt är Ica Maxi... Nåja, nu har vi handlat mat för ett par dagar, inkl. avslutningspicnic på onsdag. Imorgon ska jag slå in avslutningspaket till sju fröknar. Tänkte springa en sväng (ni vet ju hur  bra det brukar gå med den saken när jag skriver så...). Kanske hinna tvätta lite. Jag skojar inte om jag säger att vi har kört 20 maskiner tvätt sen förra helgen! Tvättar lakan och handdukar på löpande band och kommer liksom aldrig igenom den ordinarie tvätten. Nu är det nästan slut i alla korgar, men imorgon är det ju dags att byta lakan igen! Fast vi har bara bytt i S's säng, eftersom det de facto bara är hos honom vi konstaterat mask. Nån måtta får det vara på bytandet och tvättandet. Vet inte hur jag skulle överlevt om vi inte haft tvättmaskin hemma, så veckans känsla är nog tacksamhet för det.

Brukar försöka undvika att stoppa i mig mediciner så länge det är möjligt, men nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett och sen försöka sova en skvätt.

No comments: