Saturday, January 10, 2015

Det är sannerligen

inte varje dag jag blir rådfrågad om sminktips öht, men ffa inte av en kille i tonåren. Sånt ingår tydligen också i min jobbbeskrivning as of today! Utöver att kolla Frost och The OC alltså... Lätt att ta sig själv på allvar emellanåt :-)

Det är inte heller varje dag jag har besök av två döva personer i mitt hem. Tur det, för det är svårt att göra sig förstådd! Gick hjälpligt med papper o penna, men fortfarande saknade jag tolksyster. Jag håller dock tummarna för den första killen som var här o kollade. Han stod tvåa i kön sa han, men han verkade himla sympatisk och var dessutom redo att flytta in typ imorrn - han sa t.o.m. att det inte behövde städas, så desperat behövde han nånstans att bo efter sin separation! Och vi vill ju ha så lite dubbla kostnader som möjligt. Så jag hoppas att ettan i kön, whoever that may be, tackar nej. Konstigare saker har hänt, jag stod på åttonde plats när jag fick min sista lgh i Umeå...

Städningen blir såklart av ändå, bokade städfirma idag. Känns lyxigt att slippa putsa fönster i januari. Fokuserar hellre på att packa upp o fixa i ordning nya lgh. På torsdag kl 15 ska vi till mäklaren för att fixa det sista, få nycklar o så. YAY! I'm so excited!!

No comments: