Monday, January 12, 2015

En kvart

La ut skötbordet på en sån där Köp&Sälj-sida på Facebook. Skrev att det bortskänkes mot avhämtning senast onsdag. Vi ska ju ändå inte ha fler barn och alternativet är att det åker till tippen på torsdag, vilket vore synd eftersom det ändå är i bra skick. Det tog en kvart så hade jag två intressenter. Hoppas att någon av dem verkligen dyker upp nu då... En som har lovat att komma imorgon iaf.

Han som skulle kolla på lägenheten igår hörde för övrigt av sig idag, han hade glömt att han skulle jobba igår (!) så han bad om ursäkt och kom idag istället. Hann inte träffa honom, men A skötte nog det där minst lika bra som jag hade gjort. Sen kom en jättesöt liten tjej med sin mamma och syster/kompis, verkade vara på jakt efter första lägenheten. När hon ringde i fredags så inledde hon med "Hej det är Sofia!", ungefär som att jag skulle veta vem hon var :) Hon sa också att hon stod på andra plats, som killen som var här i fredags. Någon har blivit lurad eller missuppfattat något.

Tagit en paus i packandet, sitter här med lite samvete (därmed inte sagt att det är dåligt...) Borde kanske packa klart den senast påbörjade lådan iaf? Så kan jag slappa med en kopp te sen istället. Tänkte testa nya serien Stalker på femman, återkommer med en recension en annan dag.

No comments: