Thursday, January 01, 2015

1/1 2015

Är varken bakis eller särskilt sugen på pizza idag, men inte kommer det som någon överraskning att kebabpizza är det folk äter mest av just på nyårsdagen? Har lite svårt att se nyhetsvärdet i det, men kvällspressen gör ju å andra sidan nyheter av en fjäder så det kanske inte är något att störa sig på. Fick i mig både en och annan kolhydrat igår, så idag har jag känt mig rätt mätt på dem, åt lite popcorn med barnen på bion men i övrigt har jag inte ens varit sugen. Minns knappt när det hände senast. Jag ska försöka skärpa  mig med maten framöver, har slarvat mycket på sistone. Har ca 4 kg som jag vill bli av med, det borde ju inte vara så himla svårt egentligen, om jag bara tar mig i kragen.

Hunnit med två biobesök idag, först Alfons Åberg med barnen och sen Micke & Veronica med JoA. Det sistnämnda var rolig och jag skrattade högt flera gånger. Det är kanske inte en film man ska se på bio om man är ute efter häftiga upplevelser, men om man vill ha lite rom-com i vintermörkret så rekommenderas den! Jag tror att den kommer göra sig lika bra på dvd framöver, men 7 av 10 pumpor.

Jag har en tanke; jag tänker att jag ska springa årets första pass (när det nu blir?) med klocka, för att få en distans och en tid att förhålla mig till. Men sen tror jag att jag ska träna mer utan klockan framöver, springa för att det är skönt och sen ta med klockan nån gång då och då, kanske var tredje eller var fjärde vecka, för att se om träningen ger några resultat. Men faktum är att jag strävar efter att må bra av träningen, inte några andra syften.

Vad gäller lopp tror jag att jag kommer ha svårt att hålla mig borta från Midnattsloppet, för det är ett roligt jippo. Jag känner mig egentligen rätt färdig med Lidingö, men skulle kanske vilja ha lite revansch från förra året ändå? Jag har inte bestämt mig än, men om det blir så blir det 15k. I övrigt tror jag att jag känner mig rätt nöjd just nu. De är ju en bra motivation, men jag är inte sugen på att kuska land och rike runt (okej, fram och tillbaka till Sthlm...) var och varannan helg under hela hösten, som det har blivit tidigare år när jag kommit upp i typ 10 lopp på en och samma säsong.

Nämen om jag skulle ta o dricka lite te istället.

No comments: