Thursday, July 24, 2014

Söder < 3

Så här års längtar jag nästan alltid hem till Söder igen. Har hängt i Draken och på Långholmen med E idag.



Inte en kotte i lekparken men badat mer än vad jag kan minnas att jag gjort på länge. Ingen av oss ville åka hem men tvingade oss till slut för familjens skull. Jag har tänkt på det flera gånger, många gånger, hur otroligt skön semester jag har haft hittills i år! Jag trodde vädret skulle ta slut efter första helgen, men nu har det ju hållit i sig i tre veckor. Underbart så jag inte ens hittar ord för det! Avslappnat, varmt och roligt, precis som det ska vara på en semester! Halva har gått och har inte gjort mig det minsta besviken.

Till skillnad från dagens löppass... Jag kan hitta tusen anledningar till varför det gick dåligt, men nöjer mig med att konstatera ATT det gjorde det. Jag visste det innan och genomförde passet enbart för streaken (dag 12). Hade träningsvärk från styrkepasset igår, värme, vatten och middag synkade inte alls, så jag fick korta ner den planerade femman till en fyra och lyckades ändå inte få till tempot. Alls. Svetten rann så jag nästan började undra om jag hade duschat med kläderna på när jag kom hem, trots att det alltså blev både kort och långsamt. Galet!

Förutom det så diggar jag Coops senaste reklamfilm. Den när norrlänningarna åker på semester. PAY PLEASE, haha!

Men vad gör små barn ute när klockan är 23, det frågar jag mig själv var och varannan kväll när det skriks på gården... Nu blir det en timme Wire innan sängen. Imorrn ska det packas för tripp till barnens kusiner, vattkoppor till trots.

No comments: