Friday, August 31, 2012

Imaginary friends

Som den housewife jag är har jag idag tillbringat dagen med mina gelikar. Inledde dagen med att lämna E på dagis vid 9, sen åkte jag till Atlanta för att hänga där ett tag. Efter en timme drog jag vidare till Wisteria Lane och efter ett par timmar där var det dags för New York. My gosh, jag är evinnerligt tacksam att jag inte har det som dem! Ffa dem i Atlanta, riktigt b*tches om ni frågar mig.

När jag och S hade hämtat E och ätit mellanmål så åkte vi till Gränby för att shoppa (i äkta housewife-anda...) Gubbis behövde lite nya kläder, det som fanns kvar efter E i storlek 62 var inte riktigt lika könsneutralt som 56 och jag är inte så genusjämställd att jag sätter på min son vare sig klänning eller rosa, så lite nya bebiskläder och en födelsedagspresent till min syster som fyller år om en månad blev det. 

A jobbar och barnen somnade strax efter halv 9, även om S vaknade igen efter nån timme men han ligger snällt kvar i sin säng och tittar på mobilen (leksaken ovanför sängen, inte telefonen) så nu har jag avrundat kvällen med ett glas chardonnay och en film, I don't know how she does it. Inte fullt lika underhållande som boken, men tillräckligt för en trött fredagkväll. Har haft svårt att sova de senaste kvällarna och bara hunnit få ca sex timmar (inkl amningsavbrott) två nätter i rad. Ska gå o lägga mig så fort S somnar om tänkte jag. Ha en trevlig helg allihop!

No comments: