Monday, October 20, 2008

Skvallerpressen

Läste häromdan att Blondinbella ska sluta blogga (åtminstone tillfälligt). Jag kan inte tala om hur glad jag är! Nu kanske man slipper se henne överallt. Jag menar seriöst, vad har hon bidragit med? Okej, jag erkänner, jag har läst hennes blogg EN gång. Aldrig mer! Vad är det hon får betalt för?! Dåliga modetips och innehållslöst dravel? Usch. Tacka vet jag Mimlan, Stjärnan och Annie,där finns det åtminstone nåt vettigt att läsa! ;)

Läste häromdan att Katrin Zytomierska (stavas det så?) fått sparken från Idol. Tack för det! Inte för att jag sett hennes program, vill verkligen inte ens ha TV400, men det jag läst om hennes framfart räcker gott och väl för mig. Vad är det för fel på människor, som gör att dom tror att dom står över andra och kan bete sig hur som helst? Nä, kallar man folk för bögiga och/eller alkisar och/eller judehatare, då ska man inte synas i offentlig media. Även om man ringer upp och ber om förlåtelse när det läckt ut till hela Sverige. Så dags då!

Och Papa Dee fick dagsböter för den påstådda misshandeln som både han och frugan förnekar. Jag va inte där, så jag vet inte alls vad jag ska tro, men det vore väl å andra sidan inte första gången en karl skrämmer sin fru till tystnad. Och det kan inte va så svårt, när hon bara är barnet fortfarande! 20 år, mot hans 42. Undrar vart hennes pappa var nånstans när hon va liten?

Nu ska jag iväg till R, ha det!

1 comment:

Miriam said...

Underbaraclara är fantastisk! Henne måste du läsa! Där kan man snacka blogg med innehåll!!