Monday, October 27, 2008

I'm back :)

I'm back! Efter några dagar i exil är jag nu tillbaka vid datorn. Dom första dagarna berodde mest på att jag åkte till Stockholmsförorten för att hälsa på M som var där en sväng innan hon flög vidare till Nya Zeeland och N. Sen orkade jag helt enkelt inte sätta på datorn på tre dagar. Det betyder dock inte att det inte har hänt nåt. Fast det har å andra sidan inte hänt nåt extraordinärt heller. Som sagt, i torsdags var jag i förorten hos M (eller snarare hos M's föräldrar) och det var MYCKET trevligt! Kändes nästan som att vara 17 år igen, fast bara det positiva av det. Stannade till på fredagen och åkte sen hem till A som hade passat på att städa lägenheten medan jag va borta. Trevligt :)

På fredan hände inte så mycket mer, vi åkte och storhandlade på Willys när jag kom hem och sen åkte vi ner på stan och brände pengar på Akademibokandeln. Köpte bla Magdalena Graafs självbiografi. Den var väldigt intressant vill jag faktiskt påstå! Jag har en känsla av att dom där systrarna är mer än bara bröst och blont hår, även om det är den sidan som har synts av dom i media. Men har man genomgått allt hon har, så MÅSTE det finnas mer än luft innanför pannbenet och definitivt ett hjärta bakom silikonet. Köpte även Snabba Cash, Lennart Nilsson bebisbok (ni vet, den där fotoboken om hur barn blir till), en julklappsbok till en 8-åring och en säsong var av Seinfeld och Vänner. Sen köpte vi en väska till vagnen också, inte en uttalad skötväska men den kommer få agera det. Fast den köpte vi inte på Akademibokhandeln.

I lördags hade jag en riktigt uttråkad dag när jag kände att jag MÅSTE göra NÅNTING för att inte dö, men jag hade INGEN ANING om vad... Funderade ett tag på Thun's, en outlet mall utanför stan, men dom stängde två på lördagar så det kändes ovärt. Ska se om vi kan ta oss dit i veckan istället. Det hela slutade på IKEA och vi kom därifrån med ett skötbord och lite småsaker. Så nu ska jag måla! Nån som vet om vattenbaserad färg är vatten-otålig? Vore ju dumt om färgen började rinna av pga ånga från duschen... Eller det kanske är olika beroende på vilken färg (och då menar jag typ av färg, inte om den är rosa eller blå)?

Hur som, på lördagkvällen lagade vi mat, kollade på Seinfeld och läste. I går va vi i kyrkan och sen åkte A iväg med grannen för att hänga med nå folk på eftermiddan/kvällen, så jag passade på att gå på stan en sväng. Nog för att jag har räknat med att det kostar att HA barn, men att det ska va så dyrt att VÄNTA barn! Det är liksom inte bara miljoner babygrejer som måste införskaffas, JAG behöver nya kläder stup i kvarten också! Och havandeskapspenning genererar ju inte så mycket direkt... :/ Hur som helst, ensam som jag va så hyrde jag film, the Nanny diaries och OJ vad den beskrev mitt år i USA!! :) Till denna fantastiska underhållning gjorde jag fruktsallad och jag tror bestämt att jag fick tag på årets godaste jordgubbar på ICA igår...! Lite otippat, så här i slutet av oktober...

I morse vaknade jag med ont i huvudet och ont i halsen och svidande ögon. Bestämde mig för att sova en stund till och plötsligt var klockan jättemycket. Hur mycket vågar jag inte säga, men jag vaknade åtminstone före lunch! A jobbar idag, så jag är ensam hemma IGEN, vilket på sitt sätt kan va rätt skönt. Om vi är hemma båda två så vill jag ha uppmärksamhet som A inte har tid att ge mig pga plugg, så det är väl lika bra att han inte är hemma... Nu ska jag hoppa in i en riktigt varm dusch och hoppas att min stela rygg vill mjuka upp sig lite. Det är rätt jobbigt att vakna varje gång man försöker vända sig på natten, för att ryggen gör ont. Sen ska jag gå och se om det finns nån ny rolig film att hyra, eftersom A jobbar till sent ikväll och sen tar ett bra tag på sig att komma hem. Lika bra att passa på med romantiska komedier då :)

Men först duschen.

No comments: