Tuesday, October 28, 2008

Nyårsångest

En sak förstår jag inte: Varför ställer vi om klockan två gånger varje år?! Det är lika deprimerande varje höst att det helt plötsligt från en dag till en annan blir mörkt en hel timme tidigare. Som att det inte var mörkt nog ändå! Och det är ju inte som att det inte jämnar ut sig på en livstid när vi håller på och ställer fram och tillbaka? Vem kan förklara fenomenet för mig?!

En annan sak jag inte förstår är hur jag ska hitta en nyårsblåsa. Jag kommer ju inte komma i nånting! Nog för att jag har haft samma dom senaste sju åren, så jag SKULLE kunna lägga lite pengar på den i år, men å andra sidan känns det ovärt att lägga ner massa pengar på en "mammaklänning" som jag kommer ha kanske bara en gång. Hur lösa? Va på Ohlssons igår och tittade på mönster, men hittade absolut nada! Så det verkar inte som att jag ska sy själv heller, vilket ju iofs är rätt tacksamt att slippa... Nu har jag ju visserligen inte tänkt köpa klänningen förrän i sista sekund (vilket ju är rätt farligt i sig) eftersom jag inte alls har en aning om hur mycket magen kommer växa dom närmaste två månaderna men antar att det blir en del. Men om man åtminstone visste var man ska leta när det blir dags... :/ Inte för att vi har några spikade planer än, men jag har en känsla av att mjukisbyxor är uteslutna redan nu.

Klockan är sju och jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu. Hur trött som helst idag! Men jag ska nog dricka lite te och eventuellt ta en till titt på den där uppsatsen istället...

No comments: