Monday, May 02, 2016

Våren 2016

Två dagars vab och min vanliga lediga fredag förra veckan gav en rejäl långhelg, som tyvärr satte hela vårens jobbplanering på ända. Med 27 kontorsdagar (och några utbildnings-/konferensdagar) kvar till 7 veckors ledighet så börjar jag känna mig lite stressad över vissa saker som ändå måste vara på plats innan sommaren. Hade dock en sjukt effektiv dag idag, när jag hann med bokstavligt talat dubbelt så mycket som jag brukar. Mycket tack vare Psykologen, som hjälpte till att förbereda när jag var borta förra veckan.

Humorgalan på i bakgrunden ikväll. Den där Frans som vann Mellon - ungen har ju ingen utstrålning! Det är som att han står o gömmer sig bakom sitt mickstativ. Men ett säkert kort att skicka till ESC, så slipper vi bekosta kalaset nästa år igen. Ser hur som haver fram emot att gå på ESC-genrepet med E och två av våra vänner nästa vecka.

Och veckan efter det blir det kryssning till Helsinki. Man skulle kunna tro att jag inte gör annat än förlustar mig! (Vilket ju ligger rätt nära sanningen för närvarande). Fredag-söndag, denna gång med ett annat gäng härliga tjejer. Ska se Grease på båten och sen hoppas jag på en riktig vårdag i Helsingfors.

Men först ska jag hinna med en långhelg i Småland. Barnen säger att de längtar efter mojje o morfar, men tycker att det tar för lång tid att åka dit. Jag kan inte annat än hålla med. Ser dock fram emot det utlovade finvädret och kosläpp i Tranås på lördag.

Deklarationen lämnade jag in förra veckan, så nu kan jag med gott samvete gå o lägga mig.

No comments: