Saturday, June 09, 2012

Vart jag mig i världen vänder...

...så ser jag socionomer i Odd Molly-koftor. Det är något jag har reagerat på flera ggr det senaste året och jag funderar på om det är ett urval av min selektiva perceptionsförmåga eller om det faktiskt är så att den nya generationen "sockärringar o co" markerar nån sorts grupptillhörighet med dessa plagg? (Och som en parentes så får jag säga sockärring eftersom jag tillhör kategorin socionomer själv).

3 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Nu ska jag ge dig en uppmuntran, hoppas du kan ta emot det.

Det är mycket bra att du är socionom, därför att du ochså är kristen. Det behövs fler kristna speciellt inom den sektorn.

Jag har mycket dålig erfarenhet av den sociala instansen i detta land.
Dagen bör börjas i kristen anda, även i andra instanser i landet och förändring till det bättre skulle komma. Även regeringen och riksdagen borde börja i rätt anda, enligt mig. mvh svärmor.

AnnieeG said...

Att socionomer har om-koftor är nog för att det är nu, ett antal år efter hajpen, som man kan köpa dem på second hand för en penning som bättre matchar en socionoms skrala kassa. ;)

Jess said...

Haha, ja så kanske det är ;) Jag har funderat på om folk bara köper ett plagg om året eller om de är rikt gifta. Själv har jag inte riktigt fallit för dem - men mest för att "alla" andra har dem. Såg två stycken på stan idag och började automatiskt undra om de också var socionomer... :)