Monday, June 25, 2012

39+4

Operation Utrymme fortsätter. Har ägnat dagen åt att försöka göra plats för spjälsäng i vårt sovrum. Eller snarare, jag har plockat upp lite grejer från golvet, det jag kunde komma åt, och A har möblerat om och håller nu på att sätta ihop spjälsängen medan jag bloggar, facebookar och tittar på DHW.

Missade säsongsstarten av SYTYCD förra veckan, eftersom vi var i Kumla hos vänner som inte har någon tv (och eftersom jag hade missat att det var dags, trots att det brukar börja den här tiden varje sommar... Så det var inte bara deras fel!) Ser fram emot del 2 på onsdag, hoppas jag inte missar den också av nån anledning ;)

Drömde att vi fick vår bebis i natt. Det gick sådär bra att komma igång med amningen, så när bebisen var 1½ dygn hade jag inte ens testat för jag hade fullt upp med annat. När jag väl kom på att det kanske var dags (...) så gick h*n omkring o käkade på en macka istället och förklarade på perfekt svenska att det inte gjorde något för mackan var godare :)

Min lista över saker som ska göras blev fin igår, men jag har inte riktigt orkat ta tag i något rent praktiskt än. (Det ska ju vara bra att vila sista tiden, medan man fortfarande har chansen...) Vädret idag gjorde mig rätt sugen på att stanna i sängen hela dagen, så när jag vaknade vid 10 tog jag med mig frukosten tillbaka till sängen och spelade Angry Birds ett par timmar. Sen tog batteriet i mobilen slut, så då gick jag upp o åt jordgubbar istället. Sen funderade jag lite över vem som skulle vilja ta en promenad i stormen för att köpa fler gubbar o komma hit med, men jag kunde inte komma på någon att ringa för en sådan tjänst så det fick bli ett par nektariner istället. Ska nog kanske ta o göra nån av grejerna på listan nu så jag kan få stryka nån punkt idag. Eller åtminstone gå o se hur det går för A i sovrummet...

No comments: