Thursday, June 28, 2012

39+6

Förutom att jag inte har något att skriva om så sitter jag väldigt obekvämt, så det här inlägget blir kort. Har ägnat dagen åt att shoppa - fick både ersättning från FK och två veckors semesterlön i dagarna, vilket gjorde ett femsiffrigt extrabelopp på kontot jämfört med de senaste månaderna. Jag tror verkligen inte att man kan shoppa sig lycklig, men just idag var det skönt att slippa tänka på prislappar (eftersom typ allt i butikerna dessutom är på rea så här års...) Kom hem med en tubtopp från Bondelid (som jag skrev om för nåt tag sen, fast den blev röd istället för marinblå då den blå var slut), en rosa solklänning från H&M, ett lila linne från Lager 157, en ljusblå t-shirt från MQ, nagellack från OPI (mitt favoritmärke i genren!), en ny mascara och en bunt produkter (5 tror jag det var totalt) från Body Shop. Har inte vågat kolla kontot än, men jag är värd allt det här efter mitt hårda slit hela våren ;)

Har även pratat med min chef idag, som berättade att min vikarie fått fast tjänst på bygget. Inte så att jag blivit av med jobbet, utan hon har fått anställning på en annan avdelning men ska fortsätta vikariera för mig tills jag kommer tillbaka och så har de tagit in en vikarie för min vikarie på hennes (numera) ordinarie tjänst. Blir nog kul att jobba med henne, hon verkar väldigt ambitiös! Chefen sa att det var som att ha en "mini-Jessica" på kontoret eftersom hon (dvs vikarien) "alltid ligger ett steg före". Skön komplimang :)

Nu ska jag borsta tänderna och hoppas på att Pluppen tittar ut som planerat imorrn! Eller åtminstone väldigt snart (även om jag VERKLIGEN uppskattar att kunna få sova ostört nu när E är hos mojje o morfar några dagar!)

No comments: