Wednesday, May 23, 2012

Money, money, money...

För att vara en person som aldrig har kontanter på mig, så har jag nu lyckats med konststycket att skrapa ihop inte mindre än 80:- i bortglömda småpengar från diverse byx-, väsk- och jackfickor. Hur gick det till? Var kommer småpengarna ifrån när jag aldrig har kontanter? Och framförallt: Vad ska jag göra med min nyvunna rikedom!? Hela 80 kronor att spendera på mig själv... En lunch på stan? Ett bidrag till nästa veckas frisörbesök? Eller spara på ett konto med riktigt bra ränta, så att de kanske blir 81:- om ett år eller två? :)

Klockan visar 10.28 och jag är så trött att jag skulle kunna dö! Har sovit alldeles för lite och dessutom fruktansvärt dåligt i natt. Från 4.30 till 8 var jag vaken ca 2 ggr i timmen. Innan 4.30 hade jag hunnit sova ca 2.5 timmar. Allmäntillståndet för dagen kan ni räkna ut själva. I eftermiddag vankas barnkalas. Mammagruppens tradition att ha ett gemensamt kalas för alla våra barn, istället för att springa runt på 10 kalas, har inte blivit av än för i år, trots att de yngsta treåringarna fyllde i mars. Men idag smäller det, med kalaspaket på lekland och middag och hela köret! Sen direkt hem till nästa kalas - A firar sin 30-årsdag första gången idag. Han fyller egentligen på lördag, men vi kör kompisfika idag och familjefirande i helgen. Jag har sorterat tvätt och sprungit omkring med snabeldraken här på morgonen, så magen blev hård som en baseboll (jämfört med den basketboll den vanligen ser ut som. Storleken var det dock ingen skillnad på). Nu behöver jag vila lite, innan jag tar itu med köket och badrummet. Ska se om jag hinner klämma in en liten power nap och en dusch nånstans på vägen, båda känns som en nödvändighet. Kanske lunch vore nåt också.

Funderar på att boka tid för en pedikyr nästa vecka. Det är åratal sen jag var senast och det är ju så skönt... Nån som har provat fisk-spa? Jag tänkte testa, återkommer med recensioner när jag har varit.

1 comment:

mamsen said...

Fråga din bror med flickvän om fiskspa;)