Wednesday, May 23, 2012

Is i magen

En bra sak med att ha is i magen är att man kan göra kap. Ta t.ex. en kjol som man gått o tittat på men inte bestämt sig för om man ska köpa. Så nästa gång man går in o tittar på den så är den nersatt till halva priset. Vilken tur då att man inte rusade iväg och köpte den direkt! Hade man provat den direkt hade man iofs insett att den ändå inte var särskilt snygg på (och inte kommer vara utan magbulan heller). Men om man har en riktigt bra dag så kan man då gå in på nästa butik och råka ut för samma sak. Det hände mig förra veckan och jag kom hem med en kjol som jag velat ha länge, men inte den andra jag också funderat på att köpa.

Förutom det lutar det nog åt att jag tar min favoritklänning, alla kategorier, på bröllopet nästa vecka trots allt. Det är en rosa och orange historia från Banana Republic (ungefär halvvägs ner på den här sidan) och eftersom den är betydligt mer festlig än den blommiga jag köpte häromveckan och eftersom magen faktiskt får plats, så bestämde jag mig för att ha den. Dels för att den blommiga är lättare att ha till vardags och dels för att jag har en känsla av att min kusins vänner och systrar kommer ha lite mer classy outfits än en bomullsklänning. Så då vill inte jag vara sämre. Tänkte matcha den med mina bruna peep toes och en sjal.

Men först dagens kalas, då blir det nog en enklare variant. Kanske den blommiga, har inte bestämt mig än. Det står mellan den och en rutig solklänning, alternativt kjolen som jag inledde med att berätta om. Jisses, det låter ju som jag ska på värsta utekvällen! Det är faktiskt bara ett barnkalas och ett enkelt födelsedagsfika. Kanske inte ens satsar på klänning trots allt, det börjar mulna på ute. Jeans?

No comments: