Friday, June 10, 2011

Parloppet

Eftersom jag ändå hade tänkt blogga lite om Parloppet så svarar jag på kommentaren i nedanstående inlägg här: På hemsidan går de ut med att det är ett femkilometerslopp, men när man kollar bankartan så står det "Bansträckning 4 650 m", vilket de även sa flera gånger i högtalarna. Så ja, loppet var 4,65 km. Formen kändes SÅDÄR inför, laddade helt fel med en heldag i solen och jag hann inte äta något mer än en halv ciabatta efter lunch. Drack desto mer vatten, men det är det ju varken särskilt mycket näring eller energi i... Hur som helst, tog mig i mål på 29:33, vilket ju är under 30 men eftersom loppet inte var fem km så räknas det inte riktigt... Måste ha hållt ett rätt bra tempo när jag väl sprang, för jag gick flera sträckor pga den dåliga uppladdningen. Jag orkade helt enkelt inte... (Hade det varit fem fulla km så hade jag väl gått i mål på sedvanliga 32 ungefär). Ja, så kan det iaf gå. Som upplevelse var det rätt kul och nåt jag kan tänka mig att göra om. Nästa gång ska jag ladda lite bättre, så jag har nån chans mot svägerskans 25:11 :)

Idag har vi varit i Stockholmsförorter hela dagen. Skulle gjort en visit på mammas jobb, men E blev åksjuk och spydde ner sig fullständigt på vägen dit så vi åkte hem igen. Vilade lite, åt lunch och åkte till Barkarby Outlet för lite fönstershopping. Åkte därifrån med en klänning från Noa Noa... Intygade mig själv att jag behöver den till nästa bröllop (eftersom jag bara har en oanvänd klänning i garderoben, som jag köpte för att jag tyckte om den och sen kom på att jag skulle ha på ovan nämnda bröllop, men nu blev det inte så...) Bilder kommer väl i slutet av augusti eller nåt! Sen åkte vi och handlade mat och sen hem till "mojje och morfar" för grillning. Och nu sitter jag här...

Imorrn hägrar utflykt och hemfärd. A jobbar hela helgen, så har vi tur träffas vi kanske en sväng på söndag em, annars får det väl bli måndag kväll när jag behagar komma hem... Oavsett vilket så borde jag gå o lägga mig nu så jag orkar leka i morgon också... Tack och godnatt!

No comments: