Saturday, June 25, 2011

Midsommar

Det finns människor, och så finns det människor. Med det sagt så kan vi gå vidare med livet.

Kom hem från en mysig minisemester/midsommar i Örebro för ett par timmar sen, tre nätter på hotell med tillhörande frukost (jag är svag för hotellfrukostar!) och tre dagar i regn, lera och trevliga människors sällskap. Jag och E åkte i onsdags efter jobbet, A kom i torsdags efter att han hade jobbat och sovit en skvätt. Under dagen i torsdags åkte jag o E till mina fd grannar som numera bor ute på Närkeslätten. Åt trerätters lunch (efter en mastig hotellfrukost...) och sen jordgubbstårta på det. Sen for vi och hämtade A vid tåget och åt middag tillsammans med honom. (Som ni hör blev det mycket mat i helgen!) På fredag morgon åt vi frukost med Filip & Fredrik. Okej, inte med, men i samma matsal åtminstone... Under midsommarafton umgicks vi med mamma, pappa och diverse vänner, åt mat såklart, dansade runt midsommarstången i regnet och landade på hotellet vid åttasnåret, tillsammans med en dotter som inte alls hade några planer på att sova. Vid den tiden kan det väl vara okej, men när hon resonerade likadant vid 22 så tröt iaf mitt tålamod... Idag har vi ägnat dagen åt att umgås med ffa mamma och pappa, men även vänner. Åkte hem vid fem från Närke och skjutsade ML till en liten håla utanför Uppsala, innan jag landade här i soffan. Känns skönt att vara ledig imorgon också, innan de sista fyra dagarna på jobbet. Sen blir det ett par veckor semester. Nästa år ska jag nog försöka ta en lång semester tror jag, ångrar att jag inte tog veckan som kommer också... Men om A får jobb nån gång så har jag ju dagar sparade så att vi kan åka iväg nånstans senare istället! Sen har jag ju en massa plustid nu, så det kanske kan bli en och annan tidig eftermiddag med sol och bad i sommar ändå... (Om vädret fortsätter som det har gjort i helgen så kan man ju lika gärna jobba!)

Veckan blev ofrivilligt träningsfri. Hade planerat att hoppa över träningen i början av veckan (dvs måndag/tisdag) för att jag hade mycket att göra, men sen hade jag packat ner skor o träningskläder för att kunna springa i Örebro. Men regnet gjorde mig inte så sugen... All mat jag har ätit hela helgen har väl gjort sitt till också, hur kul är det att springa med en stor klump i magen? Nu blir det nya tag till veckan som kommer!

Tro om det är dags att landa i sängen snart? Familjen har redan sovit ett par timmar och E är ju inte alltid så nådig på morgonkvisten...

No comments: