Thursday, January 27, 2011

Ineffektivitet

Träningen känns inte alls vare sig lika rolig eller effektiv när alla löpband på gymmet är upptagna hela kvällen. Jag tränade ett längre pass än vad jag brukar, men jag lovar att jag inte brände lika många kalorier ändå... Jaja, det blir nog bra en dag det där också, nästa gång kanske det finns ett ledigt band? Jag hade planer på intervallträning ikväll, och det blev det ju förvisso, men på Crosstrainern istället och jag orkar inte alls hålla samma tempo på den. Precis när jag skulle gå och duscha så blev ett band dock ledigt så jag spurtade fem minuter på slutet.

För övrigt tycker jag att äckliga människor som springer 18 km i timmen och bränner lika många kalorier på den timmen som jag äter på en hel dag kan hålla sig borta, åtminstone när jag tränar! Jag känner mig så dålig! Det finns ju liksom gym och gym, på Friskis borde man inte få vara när man är mer än vardagsmotionär... :( Håll er till SATS eller nåt annat dyrt ställe med massa likasinnade istället! Sådär, lite frustration borta.

Nu ska jag planera middag för 7 personer på lördag, sen ska jag nog sova en skvätt. Ska täcka upp på avdelningen imorgon, fick en sen sjukanmälan i eftermiddags och ingen vikarie. Börjar jobba 7.15 och det finns inte utrymme för flex. Alltså inte läge att häcka här halva natten.

1 comment:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Jag hade gärna varit med när Ester, fyller år - jag håller mycket av henne. Men nu ska jag ju snart åka till Linköping, så vi får ses senare - då får hon present.

Jag älskar alla mina barnbarn.
MVH din svärmor Mita.