Sunday, January 02, 2011

Julträningen...

...blev det inte mycket av. 10 minuter promenad i -30 på julafton, that's about it! Och alla människor med nyårslöftet att börja träna verkade inte finnas i Uppsala just idag, det var i princip inte en kotte på gymmet. Jo, några stycken var det, kanske att hälften av alla maskiner var upptagna. Men jag trodde det skulle vara fullt så här precis i början av januari, för att sedan tunnas ut framemot mars eller så?

Hur eller hur... Pga julstress och mellandagslathet så blev alltså mitt tränings-uppehåll något längre än beräknat, vilket gjorde att jag återigen kände mig som en "nystartare" idag, för andra gången på bara några få veckor. Hur som helst, NU ÄR JAG IGÅNG IGEN! På riktigt. De tre passen jag hann med innan jul får jag väl se som någon sorts bonus. Nu är det dags för mitt nya liv version 11.1.2 :) La ribban på 2 km idag, ställde in löpbandet på 30 minuter (lägger alltid till mer än jag tror att jag klarar, ifall jag skulle råka ha en bra dag. Det var inte så att jag trodde att 2 km skulle ta en halvtimme...), värmde upp med en kilometer snabb promenad och sprang sedan 3 km som ingenting! Okej, kanske inte riktigt som ingenting, men förvånansvärt lätt åtminstone. Och alla 30 minuterna gick åt. De där tre kilometrarna gick inte jättefort, men det var åtminstone 3 km. Så det så!

Nu har jag 363 dagar på mig att avverka de sista 124 träningspassen för i år. Undrar om jag ska räkna årets lopp som pass, jag tror det får bli så... Har hur som helst anmält mig till Midnattsloppet, sen ska jag lägga till Tjejmilen, Vårruset och Blodomloppet tänkte jag. Eventuellt iForm-loppet också, beroende på när det går och hur jag jobbar. Nu ska jag spela tv-spel.

No comments: