Thursday, January 06, 2011

Rubrik

Hade tänkt lägga in lite bilder för att illustrera mitt år, men jag insåg ganska snabbt att typ 90% av bilderna är på E och hennes årskrönika ligger ju redan ute. Så det blev inget för min del...

Träningen går bra! Åtminstone än så länge och särskilt med tanke på det långa uppehållet (drygt tre månader). Igår sprang jag 3.75 km på 25 minuter. Det är ju långt kvar till en mil och det är ju inget tempo egentligen, men det är nästan 4 km utan att gå... Ett av delmålen är 5 km under 30 minuter och då behöver jag ju uppenbarligen öka hastigheten lite, men jag är rätt nöjd ändå.

Jag är inte lika nöjd med mina öron! Jag vet inte vad som är fel, men den senaste månaden har det känts som att jag har en burk över huvudet, det är typ som lock fast det försvinner inte. Ibland är det bättre, men på det stora hela så har jag konstant lock. Idag är en riktigt jobbig dag. Jag hör typ inte ens vad jag själv säger, än mindre någon annan, samtidigt som det är jättejobbigt med höga ljud för det liksom ekar i öronen. Några förslag på diagnos? Inga problem med balansen eller andra symtom.

Så där, A & E tog en promenad i snöovädret, vissa saker måste ju handlas oavsett väder. Ska passa på att njuta av lugnet en stund, over and out!

2 comments:

mamsen said...

Kolla med företagsläkaren. Jag skulle kunna tänka mej att du har vätska bakom trumhinnorna alternativt täppta bihålor.

Anonymous said...

Vaxpropp? Har själv haft "burkig" hörsel och jag köpte revaxör och spolade rent...Mycket bättre! det behöver inte ens vara särskilt mycket vax för att störa hörseln.
/BK