Tuesday, February 01, 2011

Kalashelg

Bara för att jag inte har tid att träna nån annan dag istället, så passade jag på att ha lite ont i halsen igår. Så nu hamnar jag efter i träningsschemat, en månad in på nya året. Så kan det gå... Jag antar att jag får ta igen det framåt sommaren eller nåt! Fick hur som ihop 9 pass under årets första månad. Passar på att äta lite godis nu ikväll, för att balansera upp...

Helgen har varit kalashelg. I fredags fyllde E 2 år, så det firade vi med våfflor, glass och paket. Sen i lördags hade jag lite middag för några härliga vänner, mycket trevligt! Tack för att ni kom :) I söndags hade vi stugan full med folk, 22 personer blev vi totalt varav 6 var under 4 år. Gamla farmor var äldst med sina 83 år. Säkerligen tröttast när hon åkte hem också, det blir ju inte så lugnt när de små liven lever om ett par timmar. Hur som helst så var det trevligt i söndags också! Men till nästa år ska jag nog fundera på att hyra kvarterslokalen eller nåt, det blir ju lätt lite trångt... Massor av fina presenter fick vi också, både jag o E. Grattis i efterskott till oss båda :)

Jag är inte så bra på att uppdatera min blogg. Det är för att det inte händer så jättemycket i mitt liv... Det är typ måndag, fredag, söndag; jag jobbar, äter och sover. Skulle ju kunna skriva om det dagligen, men det skulle bli en rätt tråkig blogg.

Sen vill jag bara säga att jag har världens bästa dotter. "Hej mamma, sovit, nu klart" sa hon en kvart efter att hon hade gått o lagt sig igår kväll... Nu ska jag gå o lägga mig, så kanske jag hinner sova klart innan det är dags att åka till jobbet imorgon!

No comments: