Tuesday, February 22, 2011

VAB, bebisar och annat smått o gott

Har ni sett reklamfilmerna för den där nya danska värktabletten? Jag förstår inte riktigt hur de tänker på reklamfirman... Jag menar, en reklamfilm för en värktablett, som går ut på att det sitter en stor karl och gnäller över hur ont han har i foten? Vadå, har han inte tagit tabletten, eller funkar den inte, eller vad är grejen?

Bebisar i massor kryllar in. En vän i USA uppdaterade sin FB-status och berättade att hon var på väg in i operationssalen (planerat snitt) för ett par timmar sen och för några minuter sen kom första bilderna. Dessemellan hade jag hunnit notera att en annan bekant, hon beskrivs nog närmast som en kompis syster, också har fått sin efterlängtade bebis idag. Härligt! Det är inte utan att det börjar ticka lite i klockan igen. Det har inte tickat nå vidare sen E föddes för drygt två år sen, men när Johanna annonserade sitt väntade tillskott för ett par veckor sen så drog klockan igång igen. Men lugn allihopa, det blir ingenting förrän A har fast jobb och stabil inkomst! Nästa gång är det MIN tur att vara hemma de första månaderna, så då måste det ju finnas nån som kan försörja oss...

Min "bebis" däremot är inte riktigt på humör idag, feber sen igår kväll med en topp på 39.4 runt 22-snåret igår :( Nu har hon sovit sedan kl 18, om än oroligt (den senaste timmen i typ 5-minutersintervall...) Imorgon hägrar VAB-dag nr 2 i ordningen, planerar för bullbak om Skruttan hänger ihop och orkar. A jobbar 8-22 både (igår) idag och imorrn. Mycket tjej-tid med andra ord.

Sen längtar jag tills mitt ben blir bra, så jag kan få testa min nya träningsklocka som kom med posten idag.

No comments: