Friday, February 11, 2011

Party Parton

Träning och jag är inte riktigt kompatibla just nu. Jag har troligen åkt på en sträckning i högerbenet, trodde Min Vän Sjukgymnasten (MVS). Ont gör det hur som helst. Särskilt efter att ha sprungit på larm i halkan o knövlet som är nu... Råkade ut för det delikata dilemmat både igår och idag, efteråt hade jag ont ont ont. Särskilt idag, då kunde jag knappt gå efteråt. MVS rekommenderade "aktiv vila", typ promenader som inte är så ansträngande träning men ändå att röra på sig. Tog en 40-minuters powerwalk på bandet igår, men det var 40 minuter aktiv smärta, så nu har MVS ordinerat vila, utan aktiv. Jag tackar o tar emot med blandade känslor, för jag VILL ju träna egentligen, men jag vill ju inte ha ont...

För övrigt är jag i allmänhet glad åt att ha garage, både sommar och vinter, men kanske lite extra en dag som denna... Jag övervägde faktiskt att ta bussen i morse, sen insåg jag att det skulle ta ca en timme extra åt varje håll + en promenad på 1½ km mellan bussen och jobbet, så jag sket i det och gick ut i mina sneakers istället... Det var mindre genomtänkt, men så kan det va på morron!
– När det kommer så här enormt mycket snö samtidigt är det svårt att få bort allt på en gång, säger infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd (M). (aftonbladet.se)
Ja, så kan det ju vara. Men å andra sidan verkar det ju inte spela någon roll för SL om det kommer 2 cm eller 5 dm snö på en gång, bussarna funkar ju inte ändå!

Dolly Parton till Sverige i sommar, biljettsläpp på tisdag. Någon som är sugen på att gå med mig?

3 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Men snälla Jessica, inte menar du på fullt allvar att du vill se och hör denna, docka?

Du är ju en kristen människa.....
Bli inte ledsen på mig, men jag trodde du hade bättre smak.....

Hoppas vi kan träffas inom inte allt för lång framtid.
Svärmor Maritha.

AnnieeG said...

å, coolt!! Jag hade velat gå, den damen är ju kult. Såg reklamen i SvD idag... Men augusti tror jag det var va..? Det är väl dumt att boka nåt då för min del antar jag =) Duktig du är med träningen f.ö!!

Jess said...

Ja nu visade det sig att jag ska på bröllop just den dagen, så det blir ingen konsert, men JO JAG VILL GÄRNA BÅDE SE OCH HÖRA HENNE, annars hade jag väl inte lagt ut en sån förfrågan?