Thursday, February 17, 2011

Rudolph the alcoholic reindeer

Kom hem från träningen ikväll och visste först inte om det var en smygalkis eller Rudolf med röda mulen som mötte mig i spegeln. Galet vad lite kyla kan göra för snoken!

Räknade ut häromsistens att med lån, skatt, försäkring och bensin så kostar vår bil ca 3500:-/månad. Idag insåg jag hur värd varenda krona är! A & E har åkt till kusinerna i Linköping, så jag fick ta bussen till och från jobbet och träningen idag. Åkte hemifrån strax före 7 i morse och kom hem strax efter 22. FEMTON timmar! Av dessa så var jag 10 på jobbet, 2 på gymmet och övriga 3 på resande fot. Det skulle ju aldrig hålla i längden. Även om jag ytterst sällan (för att inte säga aldrig) är på kontoret 10 timmar i vanliga fall så skulle jag aldrig hinna träna. Bara att ta sig till och från jobbet och utföra dagsverket där skulle ju ta 11-12 timmar i anspråk. När jag har bil så är jag borta ca 9½-10 timmar, beroende på väder o trafikläge.

Spinningen idag gick bra, eller över förväntan åtminstone. Det är alltid svårt första gången man går på ett visst pass, eftersom man aldrig vet vad som väntar så det är svårt att anpassa hur hårt man kan köra på. Höften bråkade lite från början men gav med sig efter en liten stund. I bastun efteråt gick det inte lika bra... Skulle hälla på lite mer vatten på stenarna, men ångan for upp o brände handen på mig, så nu har jag tokont trots Elizabeth Arden 8 hour cream, som i vanliga fall är fantastisk mot brännskador. Jag undrar om jag ska börja ta det personligt, det känns som att nån inte gillar min kropp. Först benet, sen fingret som jag klämde i dörren (se förra inlägget om ni inte har gjort det) och nu det här. When will this stop!?

Jamen sådär ja. Då var dag 1 av 4 ensamdagar avklarad och jag har knappt hunnit reflektera över att den har gått. Imorrn är det fredag, efter jobbet ska jag "chilla" som E säger. Kanske ta ett bad. På lördag ska jag äta frukost på stan och om vädret och benet är på min sida tänkte jag ta en långpromenad också. På söndag ska jag bara slappa i soffan med mina vänner på Wisteria Lane. Så om jag inte hör av mig så vet ni att jag är upptagen med viktiga saker hela helgen.

1 comment:

Johanna said...

Heeej Jessica! Tankte jag lika garna kunde lamna ett spar nar jag enda hade vagarna forbi...:) Speaking of nothing... sag precis att du gatt pa jakobsbergs gymnasium... det gjorde ju min syster ocksa..:P

Hoppas allt ar bra med dig och familjen! kramkram!