Monday, July 19, 2010

Tell me what you think!

Jag behöver en åsikt men vet inte riktigt vart jag ska leta efter den, så jag slänger ut en förfrågan här. Så här ligger det till: Jag har hittat en jättemysig slinga att springa, mestadels på grusvägar, men en del av den går på gräs. Häromdagen när jag var ute o sprang så såg jag att gräset inte bara var gräs, utan även en kohage. Med kor i. Fick lägga om rutten och springa genom skogen, över berg o genom brännnässlor och midjehögt gräs. Inte så trevligt faktiskt. Nu är frågan: Hur farliga är kor? Kan man springa genom kohagen? Det är en ganska betydande del av min normala sträcka som går genom hagen och jag vet inte om det finns tjurar där... Eller ska jag fortsätta klura genom skogen?

4 comments:

mamsen said...

Jag skulle nog inte ta vägen genom kohagen. Man vet ju inte om det är snälla kossor som kanske helt plötsligt tycker du är en kul lekkompis.

Jossan said...

haha..jag tycker du ska springa genom kohagen.. lite mer spänning i vardagen..:) och om dom kommer, så springer du fortare, kan bara se fördelar..:)

Jess said...

haha ni är ju roliga :) nu har jag hittat en helt annan runda som är lite längre, vilket ju är en utmaning i sig, och som dessutom går utanför kohagen :)

AnnieeG said...

ok, då behövs ju inte mitt tips, men annars hade jag sagt kör på kohagen. Det går ju iaf NÅGRA gånger. ;-)