Monday, July 26, 2010

Skor, igen...

Så här ligger det till vänner... Tack för alla kloka råd om skor, uppskattas! Men (det finns alltid ett men, eller hur?)... Trots den extra inkomsten den här månaden så får jag nog lov att skjuta upp införskaffandet en månad till! Anledning? Extra räkningar :( Nästa månad lovar jag dock att jag ska gå till Löplabbet och testa ut samt köpa ett par nya skor! (Oavsett om jag springer hela TM eller inte). Igår när jag sprang så kändes skorna bättre än i torsdags, vilket de ju brukar göra när jag inte springer på asfalt, och idag insåg jag tyvärr att budgeten redan är spräckt... Jag skulle kunna köpa ett par skor på rean just nu, men rea-utbudet är ju alltid begränsat och det är inte säkert att de skor som finns på rea passar just mig. Alltså väntar jag hellre, gör ett löptest och köper ett par bra skor när jag verkligen har råd! Nästa månad kommer jag inte ha lika mycket räkningar att betala :)

Lessen om jag gjorde nån besviken nu... Fast å andra sidan är det ju mina ben, mina fötter och min träning! Nån som vet förresten hur lång tid det tar att "springa in" ett par nya skor? Från lön till TM är det ju nästan två veckor, om jag använder dem varje dag kanske jag hinner? Eller? Om inte annat så har jag ju kvar de gamla!

3 comments:

AnnieeG said...

det låter vettigt!! Det kostar trots allt en del, och man behöver ju mat också :-)
Snyggo hälsar att om man inte har värsta specialdojjorna eller är extremkänslig behöver man inte springa in dem särskilt mycket. Han köpte ett par nya skor dagen innan marathon ett år, och det funkade utmärkt!

Jess said...

oj, det vet jag inte om jag skulle vilja riskera :) men det kan ju va bra att veta iaf... :)

Jossan said...

tror inte heller man behöver springa in skorna... har aldrig upplevt det iaf... låter bra, hellre vänta än äta mask resten av månaden..;) men bra skor behöver du iaf!:)