Saturday, August 01, 2009

51 down, 12 to go.

Jag borde borde borde verkligen gå o lägga mig. Nu i efterhand vet jag inte om det var så värt att optimera semestern som jag gjorde, en vecka extra med familjen mot att jag knappt hinner se dom alls på tre veckor... Med 51 timmar bakom mig den här veckan så har jag bara 12 kvar att jobba imorrn. Och eftersom jag vet att jag knappast kommer få sova hela natten så borde borde borde jag hoppa i säng nu nu nu. Men jag behöver min tid att varva ner efter en dag på jobbet och när jag dessutom har jobbat mer eller mindre två hela arbetsdagar (13 timmar) på en dag så är behovet ännu större. Så nu sitter jag här igen... Har skickat mail, läst mail, kollat facebook och snart ska jag kolla vem som har skrivit vad på familjeliv och om E har några kompisar att leka med på fredag. Sen ska jag hoppas att ME tycker som banken, för isf har jag snart en V70. Mer om detta senare, när jag vet vad ME tycker.

Nu ska jag koka en kopp te och spela lite innan jag somnar...

3 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Det var ett tag sen sist, inte lustigt att du blir trött så mycket som du jobbar, du värd att kunna ha, en riktigt fin bil.
Har du bestämt vad du ska göra med Kan?
Duktig liten Ester, att säga mama o papa vid 6 mån. ålder-det är mer än väldigt tidigt.

Må så gott, Maritha.

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Nu duger tydligen, min gamla bloggs-adress, ibland gör den inte det så jag har en till, www.mewertzaxelsson.blogspot.com
om du vill ha den.

Maritha.

Johannes said...

Låter tufft.