Sunday, March 02, 2008

Sliten

D e inte helt utan att man blir trött. Ja, inte trött som i Less, mer som i Sliten. Helgen har vart toppen :) I går, lördag, kom Ah, L och E hit för en tjejkväll. Vi lagade tvårätters finmiddag me levande ljus o gott vin. På menyn stod rostad aubergine med tomatröra och fetaost (egentligen ska fetaosten va i tomatröran, men d blev inte så eftersom en av oss va laktosintolerant...) och till varmrätt kyckling med klyftpotatis. Eftersom allt blev lite försenat pga brister i planeringen så tittade vi på Melodifestivalen samtidigt som vi åt, vilket kanske inte var helt optimalt. Ska jag va helt ärlig har jag inget intryck av nån av låtarna, kunde inte riktigt fokusera.

Efter middan åkte sminkväskor, platttångar och hårsprayen fram, för att göra oss i ordning för en natt på stan. Tog bussen ner strax efter elva och gick till Saluhallen, ett ställe som är ungefär som Söderhallarna på dagtid men nattklubb på helgerna. Jättemysigt koncept, även om musiken va så där... Intog varsin Cosmopolitan och sen röjde vi loss på dansgolven. Hmm, ja, en del av oss iaf. E, som hade suttit i ett hörn och tyckt synd om sig själv hela kvällen, fick ragg och DÅ minsann sken hon upp för första gången sen hon intog Uppsala. :S



Sista bussen hem gick vid halv tre och eftersom musiken som sagt va så där så valde vi det billigare alternativet till taxi. Kom hem vid tre och satt och snackade lite skit över de chips och ostbågar som fanns kvar, innan vi kom i säng runt kvart i fyra. A hade inte somnat än så jag låg o pratade me honom en stund innan jag somnade. Trots detta kom jag upp ca halv tolv i förmiddags, inte alltför död.

Nu ikväll bar d av på nästa tjejmiddag, hos P i Rönninge. När vi pratade om vilken tid jag och N skulle komma dit så skrämde P upp mig rejält, fick d att låta som hon bodde i Gnesta men d va ju inte alls så långt som hon sa! Väldigt mysig stuga hon bor i :) En liten gäst-/uthyrningsstuga i trägårn hos nån annan. Utedass inomhus, av nån anledning... Hur som helst så va d väldans trevligt o go mat där oxå :) Skjutsade N till Väsby på vägen hem och nu ska jag dricka te och soooova... :)

2 comments:

Anonymous said...

Blev det så bra som du hade hoppats på?!? Tack för en härlig helg!!! :-) Love you! Boz

Anonymous said...

Nämen! Här sitter man och googlar sig själv så hittar man in på din blogg! roligt, hoppas allt är bra med man, lgh och jobb?