Wednesday, March 12, 2008

Jessicas ute och inne-lista

Hetast just nu: Sjukhusserier i allmänhet, Grey's Anatomy i synnerhet! Jag har länge varit svag för sjukhusserier av nån anledning, med undantag för Scrubs som jag inte tål, men det har blivit värre sen jag började titta på Greys. Intriger, knäppisar och sjuka stackare... Love love love it!

Love love love #2 är Jane Norman, denna fantastiska klädkedja med så många uuuunderbara klänningar! Jag har kommit på det senaste året att jag är oerhört svag för klänningar, men att jag inte har tillräckligt många tillfällen att använda dom och därför kan jag inte rättfärdiga så många köp som jag skulle vilja :( Men när jag blir ekonomiskt oberoende en dag... :)

Först på utelistan idag är trasiga ljuddämpare. Nummer 3 på inne-listan däremot, men inte med riktigt samma mängd av love som 1 och 2, är kollegor som fixar trasiga ljuddämpare. Vilken befrielse d va att åka hem i en (förhållandevis) tyst bil idag! Vid varje rödljus som slog om till grönt funderade jag på vad som var fel och kom på att det var skramlet av ett avgasrör som håller på att trilla av som saknades... :)

Nåt jag inte heller gillar särskilt mycket är d faktum att mitt M på tangentbordet inte vill som jag vill, måste trycka i snitt 1,7 gånger varje gång jag vill skriva ett M.

Ett fenomen jag verkligen av hela mitt hjärta INTE förstår mig på är dessa underåriga modebloggar-tjejer som har typ flest läsare av alla svenska bloggar varje vecka. Vad är det med deras bloggar som gör dom så mycket intressantare än t.ex. min eller JG's eller Ah's?? Eller för den delen Calle Bildt's... Vad har dom att komma med? D tar emot att erkänna att jag har tittat in på en av dom, men d tar inte emot att erkänna att d va bland d sämsta jag har läst! Ingen variation i inläggen och verkligen inga super-mega-modetips som man skulle kunna förvänta sig från nån som säger sig skriva om "mode"... Hur kan dom dessutom tjäna pengar på att skriva om I N G E N T I N G ?!?!?! Det övergår mitt förstånd FULLSTÄNDIGT!!! Hur eller hur, om jag inte tycker om d så behöver jag ju TACK OCH LOV inte läsa! Nej, tacka vet jag människor med vettiga tankar och inlägg som faktiskt handlar om nånting!

Nu ska jag titta färdigt på Grey's och sen ska jag raka benen innan d e dags för sängen. Tjong i buljongen!

No comments: